Комплет за килим за куки за кука Изја, уметности за везови за везови на тепих, со печатени модели, занаетчиски занаети за вез

Комплет за килим за куки за кука Изја, уметности за везови за везови на тепих, со печатени модели, занаетчиски

Достапно на барање
DEN 879.84
Количина на стоки:

Ботаничка шема : Ова е дизајн инспириран од природни растенија Сини рози, црвени рози, цвеќиња од виолетова роза и зелени лисја носат малку живот во вашиот дом и кренете го расположението. Високо квалитетно предиво : Направено од високо квалитетно 100% акрилно, доволно предиво пред-исечено во различни бои. Постои соодветен број на предивото пред сечење, што може да ви помогне да одговарате на бојата на картичката во боја. Пакетот вклучува : ви нудиме сè, вклучително и 40*110см, 50*120 см шарено платно, шарено предиво, куки за капчиња и упатства за кодирање. Можете да започнете да создавате веднаш. Новински пријателски : лесни за учење детални чекори за работа, како и упатства за кодирање со печатење со висока дефиниција, јасно можете да го видите предивото во боја што треба да се користи за секоја мала мрежа, готовиот килим има висок степен на репродукција и може да се користи за украсување на вашата спална соба, дневна соба или тремот. Рачно изработена уметност : Ова е одлично уметничко дело. Ова е подарок за домашен декор што можете да го направите сами. Процесот на правење е многу интересен. Секоја кука со капчиња ќе ви даде чувство за достигнување. Кога сте нагласени, обидете се да направите комплет за килим. Ботаничка шема : Ова е дизајн инспириран од природни растенија. Сини рози, црвени рози, цвеќиња од виолетова роза и зелени лисја носат малку живот во вашиот дом и кренете го расположението. Високо квалитетно предиво : Направено од високо квалитетно 100% акрилно, доволно предиво пред-исечено во различни бои. Постои соодветен број на предивото пред сечење, што може да ви помогне да одговарате на бојата на картичката во боја. Пакетот вклучува : ви нудиме сè, вклучително и 40*110см, 50*120 см шарено платно, шарено предиво, куки за капчиња и упатства за кодирање. Можете да започнете да создавате веднаш. Новински пријателски : лесни за учење детални чекори за работа, како и упатства за кодирање со печатење со висока дефиниција, јасно можете да го видите предивото во боја што треба да се користи за секоја мала мрежа, готовиот килим има висок степен на репродукција и може да се користи за украсување на вашата спална соба, дневна соба или тремот.

Деталните информации

Finished Pattern:
DIY Tapestry Hook Rug Kits
Finished Item Size:
40*110cm/15.8*43.3:
50*120cm/19.7*47.2:
Material:
100% acrylic wool + polyester base fabric
Usage:
carpet/carpet/tapestry/cushion/carpet
Technics:
Latch Hook / Crochet
Latch Hook Kits Included:
1 * Color mesh base cloth:
1 * Latch Hook Tool (Hook Hook):
1 * Color Printed Instruction Guide:
1 * Exquisite gift box:
1 * Multiple color wire harness:
Notice:
This is a DIY unfinished set, you need to complete it yourself, thank you:
The colors on the canvas are just to show the pattern. Please refer to the label on the wire to find the correct color to use :

Тие исто така купуваат со овој производ